Basket Talk

Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία: Οι Σέλτικς δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή! (video)

Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία: Οι Σέλτικς δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή! (video)

Στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς κάτι πρωτόγνωρο συνέβη καθώς οι «Κέλτες» έγραψαν ιστορία στο NBA με πολύ… περίεργο τρόπο.

Δεν γινόταν να συνεχίσουν τα αρνητικά αποτελέσματα οι Μιλγουόκι Μπακς και έσπασαν το σερί τεσσάρων ηττών κόντρα στους πρωτοπόρους Σέλτικς με 104-914 μέσα στο Fiserv Forum.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα λίγο απασχόλησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας προς τα τέλη τρίτης περιόδου με πρόβλημα στην αριστερή του γάμπα.

Ο «Greek Freak» γέμισε την στατιστική του 15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ σε 28:36 λεπτά συμμετοχής και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη των «Ελαφιών».

Το παράδοξο δεν ήταν αυτό βέβαια, καθώς οι Σέλτικς είπαν να γράψουν ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ως η μοναδική ομάδα στο NBA που δεν εκτελεί ούτε μία βολή. Μάλιστα, σε ολόκληρο το ματς εκτελέστηκαν μόλις δύο βολές από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ευστόχησε στη μία από τις δύο και αποτελούν τις λιγότερες στην κορυφαία λίγκα από το 1982 κι έπειτα.

Το προηγούμενο ρεκόρ σε αγώνα ήταν 11 και είχαν δοθεί σε παιχνίδι των Ιντιάνα Πέισερς με το Ορλάντο, 5 έναντι 6, τον Νοέμβριο του 2019.

Ο Ρίβερς τόνισε πως δεν κατάλαβε ότι υπήρξαν τόσες λίγες ελεύθερες βολές, μέχρι να λήξει το παιχνίδι. «Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που υπήρξαν αρκετές σωματικές επαφές και τότε μου έδωσαν το φύλλο των στατιστικών και τους ζήτησα να μου δώσουν για ολόκληρο το παιχνίδι. Νόμιζα ότι ήταν τα στατιστικά του ημιχρόνου. Δεν είχα κοιτάξει τι είχε συμβεί. Δύο ελεύθερες βολές σε έναν αγώνα. Αυτό είναι τρελό!», πρόσθεσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0