Basket Talk

Έξαλλος ο Αταμάν: «Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι παίκτες ότι δεν είναι εδώ για να κάνουν διακοπές!»

Έξαλλος ο Αταμάν: «Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι παίκτες ότι δεν είναι εδώ για να κάνουν διακοπές!»
«Φωτιές» για την παρουσία του Λούκα Βιλντόζα στο παρκέ πέταξε ο Εργκίν Αταμάν μετά την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

«Πυρ και μανία» ήταν ο Εργκίν Αταμάν για την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στην δεύτερη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Basket League και συγκεκριμένα τα... έβαλε με τον Λούκα Βιντόζα και την εμφάνισή του λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague αν παίζει έτσι.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Απαίσια εμφάνιση παίξαμε πολύ άσχημα. Όταν ξεκινάς να παίζεις ένα παιχνίδι ως μεγάλη ομάδα και νομίζεις ότι δεν χρειάζεται να βάλεις προσπάθεια για να το κερδίσεις και χωρίς να το αξίζεις έτσι πάνε τα πράγματα. Θέλω να παραπονεθώ και για κάποιους παίκτες, όπως ο Λούκα Βιλντόζα. Κανείς δεν είναι σε αυτή την ομάδα για να κάνει διακοπές. Πρέπει να παίζεις σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθείς για κάθε εμφάνιση. Παίκτες σαν τον Βιλντόζα δε μπορούν να επιτεθούν με αυτό το ποσοστό εντός πεδιάς. Ας μην παραπονιούνται γιατί δεν παίζουν στην EuroLeague. Κάνω ‘’επίθεση’’ στον παίκτη μου γι’ αυτό ακριβώς. Επίσης και η εμφάνιση του Μήτογλου δεν ήταν καθόλου καλή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν κάποιος νομίζει ότι όλα τελείωσαν στην Euroleague κάνει λάθος γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην Άλμπα. Αν παίξουμε όπως σήμερα θα είναι σα να χάσαμε όλη την σεζόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0