Basket Talk

Το όνειρο του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πραγματοποιηθεί: Ο γιος του δήλωσε συμμετοχή στο 2024 draft του NBA!

Το όνειρο του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πραγματοποιηθεί: Ο γιος του δήλωσε συμμετοχή στο 2024 draft του NBA!

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ερχόμενο draft του NBA και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του πατέρα του να αγωνιστούν μαζί!

Ένα βήμα πριν πάρει σάρκα και οστά βρίσκεται το μεγάλο όνειρο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού ο γιος του, Μπρόνι, πήρε την απόφαση να το πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια, ο 19χρονος γκαρντ θα δηλώσει συμμετοχή στο το επερχόμενο ντραφτ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη!

Έτσι η επιθυμία του «Βασιλιά» να αγωνιστεί με τον γιο του βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση.

Ο Μπρόνι, που πριν από σχεδόν εννέα μήνες υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο πανεπιστήμιο USC και λίγους μήνες μετά, οι γιατροί του έδωσαν το «οκ» να επιστρέψει στην δράση τον Δεκέμβρη, θα δοκιμαστεί το καλοκαίρι από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, με στόχο να πείσει κάποια από αυτές ώστε να τον επιλέξουν στη μεγάλη τελετή του ντραφτ.

Φέτος, σε 25 παιχνίδια στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ο γιος του Τζέιμς μετράει 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, με τους ειδικούς αναλυτές να τον δίνουν οριακά προς τα τέλη του δεύτερου γύρου των draft.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0