Basket Talk

Δεν... μεγαλώνει ο ΛεΜπρόν: «Διέλυσε» τους Νετς με 40άρα και 90% από την περιφέρεια! (video)

Δεν... μεγαλώνει ο ΛεΜπρόν: «Διέλυσε» τους Νετς με 40άρα και 90% από την περιφέρεια! (video)
Είναι ο απόλυτος «βασιλιάς» του NBA και το απέδειξε για μία ακόμη φορά. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς... πετούσε «φωτιές» από την περιφέρεια κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς και πραγματοποίησε μία ακόμη «μαγική» εμφάνιση στην τεράστια καριέρα του.

Τι κι αν βρίσκεται στο 39ο έτος της ηλικίας του; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να κάνει ακόμη πιο... μαγικό τον «κόσμο» του NBA και να εκπλήσσει κάθε φορά το φίλαθλο κοινό.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (01/04), ο «βασιλιάς» έδωσε άλλη μία απίθανη παράσταση στην καριέρα του. Αυτή τη φορά κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, τους οποίους οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν με 116-104 στη Νέα Υόρκη.

Ο Τζέιμς ήταν... ασταμάτητος, αφού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, αλλά και 9/10 σουτ τριών πόντων!

Ο ίδιος... πετούσε «φωτιές» από την περιφέρεια και όσο και αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό το αποτέλεσμα, οι Λέικερς ανέβηκαν στο 42-33 και βρίσκονται στην 9η θέση της Δύσης, την ίδια στιγμή που οι Νετς υποχώρησαν στο 29-46 και παρέμειναν πέντε νίκες μακριά από την 10η θέση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0