Basket Talk

Ισοπεδωτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με 6 καρφώματα κόντρα στους Χοκς! (video)

Ισοπεδωτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με 6 καρφώματα κόντρα στους Χοκς! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανέφερε τους Μιλγουόκι Μπακς στις νίκες με μία καταιγιστική εμφάνιση κόντρα στους Χοκς στην Ατλάντα (122-113).

Ποιος είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δεν τον φοβήθηκε!

Ο Έλληνας σταρ με double double 36 πόντων και 16 ριμπάουντ οδήγησε τα «Ελάφια» στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Ατλάντα Χοκς (122-113). Παράλληλα, ο «Greek Freak» πρόσθεσε στην στατιστική του 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και μία τάπα σε 37’41’’ λεπτά συμμετοχής.

Αυτή η σπουδαία εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνοδεύτηκε από 6 καρφώματα με τα οποία ισοπέδωσε τα «γεράκια» σπάζοντας το σερί τεσσάρων νικών που έτρεχαν και έδειξε ότι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

Βέβαια, δεν ήταν μόνος του, αφού ο Κρις Μίντλετον προσέφερε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ και ο τραυματίας Πατ Μπέβερλι πρόσθεσε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από 13 πόντους σημείωσαν οι Λόπεζ και Πόρτις.

Για το αντίπαλο δέος της Ατλάντα αυτός που ξεχώρισε προσπαθώντας να κρατήσει τα… μπόσικα ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που πάλεψε μόνος του με 38 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ στο τέλος οι δυο Ευρωπαΐοι σταρ αντάλλαξαν και φανέλες.

Κάπως έτσι η αρμάδα του Ντοκ Ρίβερς ανέβηκε στο 47-27 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Ανατολής, ενώ οι Χοκς έπεσαν στο 34-40.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0