Basket Talk

Μπάνκι: «Ο Αταμάν έχει δώσει στον Παναθηναϊκό ταυτότητα και είναι επάξια δεύτερος!»

Μπάνκι: «Ο Αταμάν έχει δώσει στον Παναθηναϊκό ταυτότητα και είναι επάξια δεύτερος!»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν μία μέρα πριν το παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τους «πράσινους» στην Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία από τη Βίρτους Μπολόνια για τις ανάγκες της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague την Παρασκευή (29/03, 21:30).

Ο Λούκα Μπάνκι σε δηλώσεις του πριν το ματς έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων, ενώ μίλησε και για τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι:

«Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα συγκεντρώνοντας πολύτιμες νίκες που σήμερα τον τοποθετούν επάξια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας χάρη στην επιθετικότητα της άμυνας και την πάντα ισορροπημένη επίθεση. Σίγουρα θα είναι σκληροί αντίπαλοι και αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, αλλά επιθυμία μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε έναν από τους υπόλοιπους αγώνες για να φέρουμε την απόδοσή μας στο επίπεδο μιας κορυφαίας ομάδας.

Θα φροντίσουμε να προσέξουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να βάλουμε τους αντιπάλους μας σε δύσκολη θέση, χάρη και στην ενέργεια που θα μπορέσουν να μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να ζήσουμε άλλη μια βραδιά μεγάλων συναισθημάτων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0