Basket Talk

«Οι Τίμπεργουλβς δεν είναι πλέον προς πώληση!»

«Οι Τίμπεργουλβς δεν είναι πλέον προς πώληση!»

Απλή και λιτή ήταν η τοποθέτηση του Γκλεν Τέιλορ, του ιδιοκτήτη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς σχετικά με την πώληση της ομάδας στον Άλεξ Ροντρίγκεζ και τον Μαρκ Λορ.

Από την περσινή χρονιά ήδη, είχε… βουίξει ο τόπος σχετικά με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στον πρώην σπουδαίο αθλητή του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ και στον συνεργάτη του, Μαρξ Λορ.

Από τον Μάρτιο του 2022 οι δύο επιχειρηματίες πια είχαν ξεκινήσει να βάζουν μπρος το πλάνο τους που αποτελούταν από τρία στάδια με στόχο τον Μάρτιο του 2024 το επιχειρηματικό δίδυμο να είχε στην κατοχή του το 80% των Τίμπεργουλβς. Με αυτόν τον τρόπο ο Γκλεν Τέιλορ, ο τωρινός ιδιοκτήτης της ομάδας, θα είχε το 20%.

Λίγες μέρες πριν η προθεσμία εκπνεύσει άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα, αφού ένας μετοχικός όμιλος που υποστήριζε το εγχείρημα του «A-Rod» και του δισεκατομμυριούχου συνεργάτη του αποχώρησε από την συμφωνία, λίγο πριν το όνειρο πάρει… σάρκα και οστά.

Οι «λύκοι» εκτιμήθηκαν πρόσφατα στα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, με τους Ροντρίγκεζ και Λορ να πληρώνουν λίγο περισσότερο από το μισό για να αγοράσουν το franchise.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο συνεργάτες θα έβρισκαν έγκαιρα τη λύση, ο Γκλεν Τέιλορ επιβεβαίωσε σήμερα (28/03) τη λήξη της προθεσμίας που είχε δοθεί στους δύο συνεργάτες για να λάβουν τον έλεγχο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Μινεσότα Λινξ.

«Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Μαρκ, τον Άλεξ και την υπόλοιπη ομάδα ιδιοκτησίας για να διασφαλίσω ότι οι ομάδες μας έχουν τους απαραίτητους πόρους για να ανταγωνιστούν στα υψηλότερα επίπεδα εντός και εκτός γηπέδου», είπε ο Τέιλορ. «Οι Τίμπεργουλβς και οι Λινξ δεν είναι πλέον προς πώληση».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0