Basket Talk

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR 73-89: «Φόρτσαρε» όταν έπρεπε και τώρα... διαβολοβδομάδα! (video)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR 73-89: «Φόρτσαρε» όταν έπρεπε και τώρα... διαβολοβδομάδα! (video)
Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχη, όμως έβγαλε την... υποχρέωση, όσο πιο άνετα μπορούσε, απέναντι στον ΠΑΟΚ (73-89) και περιμένει την αρκετά απαιτητική «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι» για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Οι «πράσινοι» πιέστηκαν αρκετά από τους Θεσσαλονικείς στο πρώτο μισό του αγώνα, όμως από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ανέβασαν ρυθμό και με τους πολυτίμους Τζέριαν Γκραντ (15 πόντοι και 8 ασίστ) και Μάριους Γκριγκόνις (14 πόντοι), έκαναν το καθήκον τους ενόψει της δύσκολης διαβολοβδομάδας που ακολουθεί στην EuroLeague.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και ήταν… καυτοί από τα 6,75 καταφέρνοντας να περάσουν μπροστά με 11-7. Οι Σλούκας, Μήτογλου και Γκριγκόνις ήταν εκείνοι που ανέτρεψαν το προβάδισμα του ΠΑΟΚ βάζοντας στην θέση του οδηγού τον Παναθηναϊκό (13-19, 07’02’’).

 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετώπιζε αμυντικά προβλήματα και οι Θεσσαλονικείς τα εκμεταλλεύονταν όσο μπορούσαν μαζί και με την αστοχία των «πράσινων» από την περιφέρεια, για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα (40-37). Γκραν και Ναν επανέφεραν μπροστά τον Παναθηναϊκό που έδειχνε να προσπαθεί να τελειώσει όσο πιο «αναίμακτα» γινόταν την αναμέτρηση.

Μετά την ανάπαυλα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους Μίχαλακ και Τσαϊρέλη να διατηρούν ανταγωνιστικό τον ΠΑΟΚ (51-54). Ο Φρίντρικσον συνέχισε την ανταγωνιστική εικόνα του «Δικέφαλου του Βορρά», όμως το τρίποντο δια χειρός Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, έδωσε μία… ανάσα στον Παναθηναϊκό (58-64).

Ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε με εύστοχο σουτ τριών πόντων την τελευταία περίοδο για το 58-67. Με τις εύστοχες βολές του Τζέριαν Γκραντ, ο Παναθηναϊκός πήρε διψήφιο προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς (62-73). Ο Κέντρικ Ναν ευστόχησε από τα 6.75 με την σειρά του για να ανεβάσει την διαφορά στους 15 πόντους (63-78)... καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 42-46, 58-64, 73-89

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0