Basket Talk

Γιαννακόπουλος: «Όταν θα χάσεις δίκαια οφείλεις να το αναγνωρίσεις δημόσια!»

Γιαννακόπουλος: «Όταν θα χάσεις δίκαια οφείλεις να το αναγνωρίσεις δημόσια!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και μίλησε για την φιλοσοφία της ομάδας που δεν σχετίζεται με το «refuse to lose» του… αιώνιου αντιπάλου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 71-65 επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ (14/03) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν εκεί κι έδωσε το παρών.

Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ παραδέχτηκε τη δίκαιη νίκη των «ερυθρόλευκων» και ξεκαθάρισε ποια είναι η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού.

«Όταν κάποια/ες φορά θα χάσεις και δίκαια, οφείλεις να το αποδέχεσαι, αλλά και να το αναγνωρίζεις δημόσια… Όπως επίσης, όταν σε ευνοούν (ΠΑΟ – Άρης). Είναι ο μόνος τρόπος να έχει αξία ο λόγος σου και τα παράπονά σου, όταν πραγματικά αδικείσαι, αλλά και ο μόνος τρόπος να διαφοροποιηθείς από τον οποιοδήποτε γραφικό που πάντα θα φωνάζει, όταν χάνει.

Εμάς δε μας εκφράζει το refusetolose του Ολυμπιακού… Εμάς μας εκφράζει το you need to learn how to lose so you can constantly win που μας έμαθε ο Παύλος και ο Θανάσης.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.»

εικόνα_Viber_2024-03-15_19-42-31-685.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0