Basket Talk

Α. Σ. Καρδίτσας – Παναθηναϊκός AKTOR 64-87: Δεν σπάει το σερί με το μυαλό να βρίσκεται στο ντέρμπι «αιωνίων»! (video)

Α. Σ. Καρδίτσας – Παναθηναϊκός AKTOR 64-87: Δεν σπάει το σερί με το μυαλό να βρίσκεται στο ντέρμπι «αιωνίων»! (video)

Δεν άργησε να υπερτερήσει η ποιότητα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καρδίτσα που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να τον περιορίσει αλλά ηττήθηκε εν τέλει με 64-87 κάνοντας εύκολο το απόγευμά του.

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για τις ανάγκες της 20ης αγωνιστικής της Basket League  στο «Γιάννης Μπουρούσης» που ήταν sold out για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη με τους Ντίνο Μήτογλου με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ και Ματίας Λεσόρ με 16 πόντους να κάνουν τη διαφορά. Για την Καρδίτσα ξεχώρισε ο Σακ Μπιουκάναν με τον Ρέι ΜακΚόλουμ με 13 πόντους έκαστος.

Το μυαλό των «πράσινων» βρισκόταν σίγουρα στο ΣΕΦ και οι γηπεδούχοι δεν θέλησαν να κάνουν εύκολο το απόγευμα των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και με την πολύτιμη βοήθεια του Μπιουκάναν και του Μακ έφτασαν στο σημείο να έχουν και το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς (20-16).

Όπως ήταν λογικό, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν άργησε να φορτσάρει και ο παίκτης που την έβαλε μπροστά δεν ήταν άλλος από τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος έπαιζε σα να μην έχει αντίπαλο. Με 12 δικούς του πόντους μόνο στη δεύτερη περίοδο και το 0-8 σερί που έτρεξε ο Παναθηναϊκός πήρε διψήφια διαφορά για το 32-42.

Μετά την ανάπαυλα, οι «πράσινοι» συνέχιζαν να ανεβάζουν το ρυθμό επεκτείνοντας το σερί τους με ακόμη 6 συνεχόμενους πόντους (0-14) και με τη βοήθεια και του Μάριους Γκριγκόνις έφτασαν στο +18 (33-51). Δια χειρός Ντίνου Μήτογλου η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους (38-59) ακόμη κι αν η ομάδα δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα εύστοχη από το τρίποντο, αν και στην συνέχεια βρήκε τον στόχο της.

Η Καρδίτσα με τη βοήθεια του Γιάνκοβιτς και του ΜακΚόλουμ προσπάθησε να… ροκανίσει το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, αλλά το αποτέλεσμα έμοιαζε να έχει ήδη καθοριστεί

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 32-42, 48-65, 64-87

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0