Basket Talk

Μίσιτς: «Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω στην Μπαρτσελόνα, κάποια στιγμή είχα βρεθεί πάρα πολύ κοντά»!

Μίσιτς: «Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω στην Μπαρτσελόνα, κάποια στιγμή είχα βρεθεί πάρα πολύ κοντά»!

Κάποτε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, βρέθηκε… μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, αλλά και σήμερα, ο Βασίλιε Μίσιτς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τέτοιου «γάμου»!

Είναι δεδομένο, πως αν ο Βασίλιε Μίσιτς αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη, θα προκαλέσει «σεισμό» σε όλη την EuroLeague, συμπεριλαμβανομένων φυσικά, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Αυτοί που ίσως ονειρεύονται τον Σέρβο γκαρντ, είναι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, μετά τις δηλώσεις του στην Mundo Deportivo: «Αν θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα; Φυσικά! Θα ήθελα πολύ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή βρέθηκα πολύ κοντά όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά μου ανήκει στην Εφές όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα κάνω το καλύτερο για μένα», ανέφερε ο Μίσιτς.

Όσον αφορά τα πλάνα του για το μέλλον του αυτήν τη στιγμή, τόνισε: «Τι θα κάνω όταν τελειώσει το συμβόλαιο; Δεν ξέρω, είναι κάτι μακρινό. Έχω συμβόλαιο και του χρόνου, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία για να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Ελπίζω να περάσω το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού δουλεύοντας στο παιχνίδι μου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψεις, αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα για να είσαι καλύτερος στο ΝΒΑ».

(Πηγή φωτογραφίας: mundodeportivo.com)
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0