Basket Talk

Γουέστμπρουκ: Κάταγμα στο αριστερό χέρι και σοβαρή ζημιά για Κλίπερς (video)

Γουέστμπρουκ: Κάταγμα στο αριστερό χέρι και σοβαρή ζημιά για Κλίπερς (video)

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη των Κλίπερς κόντρα στους Γουίζαρντς, καθώς στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα από το Λος Άντζελες είδε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να αποσύρεται στον πάγκο με κάταγμα στο αριστερό χέρι!

Μεγάλη ατυχία για τον σταρ των Κλίπερς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο στο παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς έσπασε το αριστερό του χέρι.

Παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Πάντως, διαπιστώνονται φόβοι πως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πρόκειται να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Αναμφίβολα είναι τεράστιο το πλήγμα για την ομάδα του, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσει μία θέση στη πρώτη τετράδα της Δυτικής Περιφέρειας ενόψει των play offs.

Ο τραυματισμός του Iron Man συνέβη στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου της αναμέτρησης και ενώ αμυντικά επιτηρούσε τον Τζόρνταν Πουλ των Γουίζαρντς. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν κοντά, σε μία επαφή που απέβη μοιραία για τον Mr. Triple Double. Η αρχική, απολύτως ψύχραιμη, αντίδραση του Γουέστμπρουκ δεν έδειξε να αντικατατοπτρίζει το μέγεθος του κατάγματος.

Δείτε τη φάση:

Για την ιστορία, οι Κλίπερς επιβλήθηκαν των Γουίζαρντς με 140 – 115.

Καλή ανάρρωση Ράσελ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0