Basket Talk

NBA: Επανεξετάζονται οι κανονισμοί για να γίνει πιο ανταγωνιστικό

NBA: Επανεξετάζονται οι κανονισμοί για να γίνει πιο ανταγωνιστικό
Το All Star Game στην Ιντιανάπολις ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για τους υπεύθυνους στο NBA που θέλουν να επανεξετάσουν τους αμυντικούς κανονισμούς.

Τα συνεχή υψηλά σκορ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με αποκορύφωμα το All Star Game της Ιντιανάπολις με τους συνολικά 397 πόντους έχει κάνει τον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ, να επανεξετάζει τους κανονισμούς για να βελτιωθεί η άμυνα του κορυφαίου πρωταθλήματος, όπως αναφέρει το ESPN.

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της λίγκας, Τζο Ντούμαρς: «Είναι ένα θέμα που παρακολουθούμε. Το ερευνούμε αυτή τη στιγμή για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε στη σωστή πλευρά».

Παράλληλα τόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσο και ο Ρούντι Γκομπέρ τοποθετήθηκαν για το ζήτημα:

«Είναι πολλά τα ματς της regular season που αρχίζουν να είναι όπως αυτό (σ.σ. το All-Star Game). Θέλαμε να έχουν υψηλότερο ρυθμό οι αγώνες, θέλαμε να παίρνουμε περισσότερα σουτ και το παιχνίδι να είναι πιο ελεύθερο. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουμε το θέμα σε βάθος για να δούμε πώς θα κινηθούμε», ήταν τα λόγια του Τζείμς, με τον σέντερ των Τίμπεργκουλβς να προσθέτει:

«Οι κανόνες ευνοούν πραγματικά την επίθεση. Το να κρατάς μια ομάδα κάτω από τους 100 πόντους είναι πολύ πιο σπάνιο από ό,τι ήταν πριν από μερικά χρόνια» , με τους ιθύνοντες του NBA να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0