Basket Talk

Ο Γιόκιτς «δίπλα» σε ΛεΜπρόν και Γουέστμπρουκ: Δε… γλύτωσε κανείς από τα triple-double του!

Ο Γιόκιτς «δίπλα» σε ΛεΜπρόν και Γουέστμπρουκ: Δε… γλύτωσε κανείς από τα triple-double του!

Με κάποιον τρόπο, οι Γουίζαρντς την είχαν.. γλυτώσει, αλλά ο Γιόκιτς φρόντισε να… κλείσει τους λογαριασμούς του!

Κάθε παιχνίδι και ρεκόρ για τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο 29χρονος σταρ των Νάγκετς πραγματοποίησε μια ασύλληπτη εμφάνισή απέναντι στους Γουίζαρντς, με 21 πόντους, 19 ριμπάουντ και 15 ασίστ, με 10/10 σουτ! Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση στην ιστορία του NBA με τουλάχιστον 20 πόντους, 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ, με απόλυτη ευστοχία εντός παιδιάς!

Ταυτόχρονα, όμως, η επίδοση αυτή τον βοήθησε να ολοκληρώσει ένα ιδιαίτερο παζλ που... έφτιαχνε από την αρχή της καριέρας του στο NBA.

Τα κομμάτια του παζλ αυτού είναι… οι ομάδες του NBA. Ο Σέρβος, με το triple-double που πέτυχε απέναντι στους Γουίζαρντς, έχει πετύχει πλέον ένα τέτοιο απέναντι σε όλες της ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο! Έγινε, με αυτόν τον τρόπο, μέλος ενός πολύ κλειστού club, μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Εδώ και καιρό, εξάλλου, έχει διαδεχθεί τον Ράσελ Γουέστμπρουκ ως ο... Mr. triple-double του NBA (μαζί με τον Ντομάντας Σαμπόνις πλέον). Ο Γιόκιτς είναι τέταρτος στη λίστα με τα περισσότερα triple-double του NBA, με 121, και απέχει 77 από τον πρώτο Γουέστμπρουκ. Όντας μόλις 29 ετών, βέβαια, έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει και αυτήν, αλλά και πολλές άλλες κορυφές.

Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0