Basket Talk

Ο Στάθης Νεραντζάκης προπονητής του ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν

Ο Στάθης Νεραντζάκης προπονητής του ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν
Ο Στάθης Νεραντζάκης θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ως πρώτος προπονητής για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοινώθηκε μετά την απομάκρυνση του Φώτη Τακιανού.
Αμέσως μετά την επισημοποίηση της λήξης της συνεργασίας με τον Φώτη Τακιανό, που ήταν γνωστό ότι θα επέλθει, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι ο Στάθης Nεραντζάκης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ο προπονητής Στάθης Νεραντζάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. 

 
 Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαΐου 1977, Στάθης Νεραντζάκης, βρίσκεται για 5η χρονιά στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ήρθε στην ομάδα μας στις 18/11/2019, μετά από μία δεκαετή παρουσία στο τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού Ρόδου και ένα σύντομο πέρασμα από τη Λάρισα στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-20.
 
 
 Κοουτσάρισε ως πρώτος προπονητής την ομάδα μας στην εντός έδρας νίκη επί της Telekom Baskets Bonn το Φεβρουάριο του 2020 και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της φετινής περιόδου, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0