Basket Talk

Παπαθεοδώρου: «Τεχνικές ποινές που καθορίζουν την εξέλιξη των αγώνων»

Παπαθεοδώρου: «Τεχνικές ποινές που καθορίζουν την εξέλιξη των αγώνων»
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, συνεχάρη τους παίκτες του, εξέφρασε το σεβασμό του προς τον Ολυμπιακό, αλλά εκδήλωσε και ορισμένα παράπονα για τη διαιτησία.
Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από το Final 8 του Κυπέλλου, ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ανέφερε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ καλή τους εμφάνιση. Η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικά εικόνα του αγώνα. Εμείς μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με μεγάλη ενέργεια, αλλά η τεχνική ποινή στον Κάουαν ήταν κομβική. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι διαιτητές δίνουν τεχνικές ποινές για ψύλλου πήδημα που καθορίζουν την εξέλιξη του αγώνα. Είμαι απογοητευμένος από αυτό το γεγονός.

Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθειά μας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Ο Ολυμπιακός σέβεται τον αντίπαλό του και παίζει πάντα στο 100%. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τρόπο που παίξαμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ για μεγαλύτερο διάστημα. Και μετά από 4 ημέρες εδώ να μην ασχολούνται με τον τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Υπάρχουν και άλλες ομάδες. Αφού κάνουμε Final-8 και αντιγράφουμε καταστάσεις, που είναι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα και σε άλλες ομάδες να παλεύουν για πολύ δύσκολους αλλά όχι απίθανους στόχους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0