Basket Talk

Το… πρόγραμμα του Ναν στις βολές: Θα αστοχήσει ξανά, αλλά σε έναν μήνα! (video)

Το… πρόγραμμα του Ναν στις βολές: Θα αστοχήσει ξανά, αλλά σε έναν μήνα! (video)
Έχασε την παρθενική του βολή στην Ελλάδα, ωστόσο δεν... σκοπεύει να αστοχήσει εκ νέου σύντομα. Οι αριθμοί καριέρας του Κέντρικ Ναν, από την γραμμή της φιλανθρωπίας, είναι... εξωπραγματικοί και δείχνουν πως ο ίδιος μπορεί να εκτελέσει ακόμη και με «κλειστά» μάτια!

Το απίθανο σερί του Κέντρικ Ναν από τη γραμμή των ελευθέρων βολών διακόπηκε στις 67 εύστοχες, καθώς ο Αμερικάνος γκαρντ αστόχησε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ!

Πρόκειται για ένα... εξωπραγματικό επίτευγμα, δείγμα της εξαιρετικής «σχέσης» που έχει από τα... γεννοφάσκια του, ο 28χρονος, με τα σουτ μέσης απόστασης.

Πάντως, ο... άχαστος Ναν, από τη γραμμή της φιλανθρωπίας δεν εμφανίστηκε... ξαφνικά στο «τριφύλλι». Γενικότερα στην καριέρα του, ο πρώην NBAερ έχει χάσει μόλις 26 βολές, στις 281 που έχει εκτελέσει! Στη «γλώσσα» των αριθμών, το εν λόγω στατιστικό μεταφράζεται ως 91% (255/281), ενώ προϊδεάζει πως οι πιθανότητες να αστοχήσει ο Ναν από τα 4,5 μέτρα, είναι σχεδόν... μηδαμινές!

Πριν το παιχνίδι της Πέμπτης (15/02), ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο «Nunn Better» μετρούσε 66/66 εύστοχες προσπάθειες (45/45 στη EuroLeague, 21/21 στη Basket League), ενώ συνολικά, στο... ταξίδι του ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής έχει 255 σε 246 αναμετρήσεις. Πρακτικά, ο Ναν χάνει μία βολή ανά 9 ματς και με βάση αυτά τα δεδομένα, ο ίδιος αναμένεται να αστοχήσει εκ νέου από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, σε... έναν μήνα!  

Γιώργος Καπουκάκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0