Basket Talk

ΑΕΚ: Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR!

ΑΕΚ: Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR!

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα στο ματς με τον Παναθηναϊκό με αυτή να είναι η πρώτη ποινή που επιβάλλει η ΔΕΑΒ με τον νέο αθλητικό νόμο.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε την πρώτη της ποινή με την ισχύ του νέου αθλητικού νόμου για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Άνω Λιόσια μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στην Basket League.

Ο λόγος της τιμωρίας είναι η ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, ικανού να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθ. 1/2024 απόφασή της και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν. 5085/2024, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) επέβαλε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω της ρίψης αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα της Basket League μεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έλαβε χώρα στις 12/02/2024 στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Κ. Άνω Λιοσίων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0