Basket Talk

Το σίριαλ συνεχίζεται: Μεγάλες οι απαιτήσεις του Ταβάρες για τη Ρεάλ, καραδοκεί ο Παναθηναϊκός!

Το σίριαλ συνεχίζεται: Μεγάλες οι απαιτήσεις του Ταβάρες για τη Ρεάλ, καραδοκεί ο Παναθηναϊκός!

Ο Έντι Ταβάρες δεν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κρίνει τις οικονομικές του απαιτήσεις υπερβολικές και στο βάθος ο Παναθηναϊκός... παραμονεύει!

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Έντι Ταβάρες από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από φανερό και μόλις χθες (05/02), η ισπανική As χαρακτήρισε ως μεγάλη «απειλή» την ομάδα του Εργκίν Αταμάν όσον αφορά στην περίπτωση του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Από τη στιγμή που ο Ταβάρες δεν ανανεώνει με τη «Βασίλισσα», ο Παναθηναϊκός είναι στη γωνία και περιμένει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Οι απαιτήσεις του 31χρονου, σύμφωνα με τη Marca, φαίνεται να είναι υψηλές και κάπου εκεί έχει «κολλήσει» η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα ανέφερε τα εξής:

«Το συμβόλαιο του Ταβάρες λήγει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις, που ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν, δεν έχουν προχωρήσει και ο χρόνος τελειώνει. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο λαμβάνει περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ανά σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει 3 εκατομμύρια καθαρά. Ναι μεν οι απαιτήσεις του ανταποκρίνονται με αυτό που είναι, καθώς πρόκειται για τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η Ρεάλ θεωρεί ότι αυτό το νούμερο υπερβαίνει το ανώτατο όριο των αποδοχών του.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να του προσφέρει ό,τι του ζητήσει για να τον πείσει να έρθει. Αυτό και μια υποθετική επιστροφή στο ΝΒΑ, πιέζουν ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0