Basket Talk

Ο Γιόκιτς είχε Μάρεϊ «λυγίζοντας» τους Γιάννη και Ντοκ Ρίβερς! (video)

Ο Γιόκιτς είχε Μάρεϊ «λυγίζοντας» τους Γιάννη και Ντοκ Ρίβερς! (video)

Με το δίδυμο των σταρ τους σε παραγωγική μέρα, και εκπληκτική άμυνα όταν χρειάστηκε, οι Νάγκετς επικράτησαν με 113-107 επί των Μπακς, στο ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς.

Στο ντεμπούτο του Ντοκ Ρϊβερς στον πάγκο της ομάδας, οι Μπακς έπαιξαν ένα σκληρό ντέρμπι στο Ντένβερ, όπου, παρά την προσπάθειά τους, ηττήθηκαν με 113-107.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, χτίζοντας μια διψήφια διαφορά στην πρώτη περίοδο. Από το 24-11, που προηγήθηκαν, και έπειτα, οι Νάγκετς έτρεξαν σερί και μέχρι το τέλος του πρώτου δωδεκαλέπτου η διαφορά είχε εξανεμιστεί.

Τα «ελάφια» ήταν μπροστά με βραχεία κεφαλή στη μεγαλύτερη διάρκεια κα της δεύτερης περιόδου, αλλά δεν έχτισαν ποτέ διαφορά και οι Νάγκετς κράτησαν το ματς στην ισοπαλία στο ημίχρονο (56-56)

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι έκαναν το δικό τους ξέσπασμα και έχτισαν μια μικρή διαφορά (82-75).

Οι Μπακς βρήκαν βοήθεια από δύο συνεχόμενα τρίποντα του Μπόμπι Πόρτις και ξαναμπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι, 9 λεπτά πριν το τέλος (88-86). Από εκείνο το σημείο οι Νάγκετς έσφιξαν πολύ την άμυνά τους, βρήκαν -ως συνήθως clutch καλάθια από Μάρεϊ και Γιόκιτς και «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Για τους Νάγκετς, ο Γιόκιτς είχε ένα triple-double…ρουτίνας με 25 πόντους, 16 ριμάουντ και 12 ασίστ, αν και ήταν άστοχος για τα δεδομένα του (10/25 σουτ). Ο Μάρεϊ πέτυχε 35 πόντους, και τηρήθηκε ο κανόνας, σύμφωνα με τον οποίο, οι Νάγκετς δε χάνουν φέτος, όταν ο Καναδός σκοράρει 30 ή περισσότερους πόντους.

Ο Γιάννης, που έχασε για τέταρτη σερί φορά παιχνίδι με αντίπαλο τον Γιόκιτς, είχε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Λόπεζ να του δίνει σημαντικές βοήθειες, καθώς πέτυχε 19 πόντους και δυσκόλεψε τον Γιόκιτς και στις δύο πλευρές του γηπέδου.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0