Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Ο Ντοκ είναι εξαιρετικός, λατρεύω να παίζω με τον Γιόκιτς» (video)

Αντετοκούνμπο: «Ο Ντοκ είναι εξαιρετικός, λατρεύω να παίζω με τον Γιόκιτς» (video)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη συνέχεια της σεζόν, με τον Ντοκ Ρίβερς στην άκρη του πάγκου των Μπακς. Ενώ τόνισε πως είναι ευχαρίστηση να έρχεται αντιμέτωπος με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Νάγκετς (113-107), όμως η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν εμφανής, από το πρώτο παιχνίδι του Ντοκ Ρίβερς με τα «ελάφια».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα της ομάδας του, αλλά και το πόσο πολύ του αρέσει να έρχεται αντιμέτωπος με τον Γιόκιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα στον αγώνα. Ο Λόπεζ έπαιξε πάνω στον Γιόκιτς για την περισσότερη ώρα, βγήκα κι εγώ πάνω του για κάποια λεπτά. Στο τέλος έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ κι εμείς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιες άμυνες, γι’ αυτό και τελικά χάσαμε. Αποδείξαμε σήμερα πως μπορούμε να παίξουμε άμυνα. Πρέπει να γίνει η σταθερά μας και δεν υπάρχει δικαιολογία όταν δεν αμύνεσαι και δεν προσπαθείς.

Ο Ντοκ ήταν εξαιρετικός. Πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή, εμείς με εκείνον κι εκείνος με μας. Θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούμε, σταδιακά θα γίνει αυτό. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μας. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τα playoffs.

Λατρεύω να παίζω με τον Γιόκιτς. Πάντα είναι ωραία να παίζεις με τους καλύτερους στον κόσμο. Σου δείχνει από τι είσαι φτιαγμένος. Όταν αντιμετωπίζεις τον Γιόκιτς πρέπει να παρουσιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου, δεν μπορείς να είσαι χαλαρός. Κι αυτό ισχύει κι αντίστροφα. Με τον Γιόκιτς, τον Ντόντσιτς, τον Ντουράντ, τον Λεμπρόν, πρέπει να είσαι έτοιμος. Όταν έχω μια τέτοια ευκαιρία, το λατρεύω. Κάποιες μέρες θα παίξεις καλά, κάποιες άλλες όχι, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0