Basket Talk

Πρώην στέλεχος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, «έφυγε» από ανακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρώην στέλεχος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, «έφυγε» από ανακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς 46χρονος φίλαθλος της ομάδας έφυγε από τη ζωή, λόγω ανακοπής στο ματς με τον Ολυμπιακό. Είχε διατελέσει και ως τιμ μάνατζερ στο τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (23/01, 85-80), 46χρονος γνωστός φίλαθλος των «πρασίνων», έφυγε από τη ζωή από ανακοπή.

Στο παρελθόν, είχε διατελέσει και ως τιμ μάνατζερ στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Την είδηση έκανε γνωστή ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο «αιώνια πιστός» Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του ‘τριφυλλιού’».

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0