Basket Talk

Ο clutch Ντουράντ βάζει 40αρες και στον... ύπνο του, οι Σέλτικς «λύγισαν» τον τριπλό Ντόντσιτς!

Ο clutch Ντουράντ βάζει 40αρες και στον... ύπνο του, οι Σέλτικς «λύγισαν» τον τριπλό Ντόντσιτς!

Ο Κέβιν Ντουράντ οδήγησε τους Σανς σε δύσκολη νίκη κόντρα στους Μπουλς (115-113). Οι Σέλτικς έφυγαν με «διπλό» από το Ντάλας, παρά τις προσπάθειες του Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Φοίνιξ Σανς κλήθηκαν να δώσουν 2 back-to-back εντός έδρας παιχνίδια, σε διάστημα περίπου 24 ωρών. Ο Κέβιν Ντουράντ, λοιπόν, μετά την πρώτη 40αρα κόντρα στους Πέισερς, κοιμήθηκε, ξύπνησε, και έβαλε άλλους 43 πόντους, με θύμα αυτήν τη φορά τους Σικάγο Μπουλς. Μάλιστα, ο KD πέτυχε τους 5 τελευταίους πόντους της ομάδας του, με το νικητήριο καλάθι να είναι ένα κλασσικό του mid-range, εύκολο για αυτόν, δύσκολο για οποιονδήποτε άλλο.

«Κάλυψε» έτσι την ήσυχη βραδιά των Μπούκερ και Μπιλ, που και οι 2 μαζί σκόραραν 34 πόντους. Από πλευράς Σικάγο, ξεχώρισαν Κόμπι Γουάιτ (26π., 10 ριμπ, 9 ασ) και Βούσεβιτς (19π, 17 ριμπ, 9 ασ), ενώ ο ΝτεΡόζαν ήταν clutch ως συνήθως, αλλά δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.


Στο Ντάλας, οι Σέλτικς ευτύχησαν να έχουν σε σπουδαία μέρα το δίδυμο των Τέιτουμ και Μπράουν (39+34 πόντοι) και να πετύχουν τη 2η σερί νίκη τους, και μάλιστα σε back-to-back εκτός έδρας παιχνίδια. Για τους γηπεδούχους, πλην του Ντόντσιτς (33π, 18 ριμπ, 13 ασ), κανείς δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, που χρειαζόταν για να αντιμετωπιστεί η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA.





Αντρέας Φούντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0