Basket Talk

Αταμάν: «Δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καταφέραμε να επιβιώσουμε στο τέλος»

Αταμάν: «Δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καταφέραμε να επιβιώσουμε στο τέλος»

Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας παράλληλα πως στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα του αγωνίστηκε όπως έπρεπε.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Παρτίζαν (19/01, 84-71), με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται στις δηλώσεις του, αρχικά στους τραυματισμούς που είχαν οι «πράσινοι» και έπειτα στο «γεμάτο» τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός:

«Πριν το ματς ξέραμε ότι δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων που είχαμε. Δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα. Θα έπρεπε να παίξουμε με το ίδιο νεύρο στην άμυνα. Αυτό δεν το κάναμε για τρία δεκάλεπτα.

Μπορούσαν να βρουν εύκολα τον Ντόζιερ και βρήκαν εύκολους πόντους στο πιν εν ρολ. Στο τέταρτο βελτιώσαμε κατακόρυφα την άμυνά μας. Βρήκαμε πόντους στο τρανζίσιον και πήραμε τη νίκη. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε να επιβιώσουμε στο τέλος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0