Basket Talk

Περιστέρι - ΠΑΟΚ 71-35: Σαρωτική η ομάδα του Σπανούλη, «ισοπέδωσε» τους Θεσσαλονικείς

Περιστέρι - ΠΑΟΚ 71-35: Σαρωτική η ομάδα του Σπανούλη, «ισοπέδωσε» τους Θεσσαλονικείς
Με μία γεμάτη εμφάνιση, το Περιστέρι ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το «εμπόδιο» του... κουρασμένου ΠΑΟΚ, διασύροντας την ομάδα του Φώτη Τακιανού με το επιβλητικό 71-35, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League

«Παράσταση» για έναν... ρόλο ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ισοπέδωσε με  το ιστορικό 71-35 τον «Δικέφαλο του Βορρά» εντός έδρας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν από την αρχή το ματς και έφτασαν μέχρι και στο +37 (71-34 στο 39’), για να πάρουν τελικά εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα και να νικήσουν με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων! Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς έδειξαν σημάδια κόπωσης από τα διαδοχικά ταξίδια και όντας απελπιστικά άστοχοι (11/48 σουτ με 0/17 τρίποντα), δεν κατόρθωσαν να προβάλλουν αντίσταση στους γηπεδούχους, μένοντας μόλις στους 35 πόντους!

Με αυτό τον τρόπο, το Περιστέρι ανέβηκε στο 8-6 και στοχεύει ολοένα και ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ η ομάδα του Φώτη Τακιανού υποχώρησε στο 6-8 και κινδυνεύει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την 6άδα.

Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος σταμάτησε στους 19 πόντους, την ώρα που ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ συμπλήρωσε άλλους 12 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 46-24, 57-28, 71-35. 

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0