Basket Talk

Ντράπηκε και η ντροπή στην βράβευση της ομάδας του 1996 των Μπουλς! (video)

Ντράπηκε και η ντροπή στην βράβευση της ομάδας του 1996 των Μπουλς! (video)

Σε ένα τεράστιο… φιάσκο κατέληξε η βράβευση της ομάδας του 1996 από τους Σικάγο Μπουλς με τις τεράστιες απουσίες να «φωνάζουν» από μόνες τους και τους φαν της ομάδας να κάνουν τη χήρα του Τζέρι Κράουζε να βάζει τα… κλάματα!

Οι Σικάγο Μπουλς προετοιμάζονταν πυρετωδώς για τη μεγάλη γιορτή τους, όπου στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα τιμούσαν την ομάδα της σεζόν 1995/96 μιας και θεωρείται η καλύτερη όλων των εποχών στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η μέρα όμως δεν εξελίχθηκε με τον επιθυμητό τρόπο, αλλά θα μείνει σίγουρα στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους με το Twitter να έχει πάρει… φωτιά κι όχι άδικα!

Πρώτα απ’ όλα, οι τρεις βασικοί σταρ της τότε ομάδας, Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν και Ντένις Ρόντμαν, δεν έδωσαν το παρών, βέβαια αυτό το γεγονός εξελίχθηκε ως το μικρότερο… κακό σε σχέση με ό,τι ακολούθησε.

Οι Μπουλς μέσω βίντεο έκαναν ειδική μνεία σε όλα τα άτομα του συλλόγου της τότε ομάδας, τόσο παίκτες όσο τεχνικό επιτελείο και διοίκηση. Όπως ήταν λογικό στις οθόνες εμφανίστηκε και η σχετική αναφορά στον τζένεραλ μάνατζερ της τότε ομάδας, Τζέρι Κράουζε, που έφυγε από την ζωή το 2017 και φέρει μεγάλο ευθύνης για τον σχηματισμό των Μπουλς τότε.

Η κακή του σχέση με τον Μάικλ Τζόρνταν τον είχαν κάνει να μην είναι αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι δεν δίστασαν να γιουχάρουν μόλις εμφανίστηκε στο βίντεο με την χήρα γυναίκα του να κλαίει εξαιτίας αυτής της αντίδρασης.

Η ομάδα του Σικάγο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση κατακρίνοντας αυτή την συμπεριφορά, που αποτελεί από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στο NBA.

«Ο Τζέρι Κράουζε κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και αναδείχθηκε δύο φορές παράγοντας της χρονιάς. Μπήκε στο Hall of Fame για τα επιτεύγματά του και είναι σημαντικό μέρος της ιστορίας μας. Το μεγαλείο του πρέπει να γιορτάζεται και αξίζει τον σεβασμό μας. Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η σύζυγός του, Θέλμα, βρέθηκε μαζί μας σε μία βραδιά που τον αναγνωρίσαμε ως σημαντικό μέλος των Μπουλς».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0