Basket Talk

Το μπάσκετ είναι το ομορφότερο άθλημα στον πλανήτη: Οι καλύτερες στιγμές του ιστορικού Ρεάλ – Εφές! (video)

Το μπάσκετ είναι το ομορφότερο άθλημα στον πλανήτη: Οι καλύτερες στιγμές του ιστορικού Ρεάλ – Εφές! (video)

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και η αλήθεια είναι πως σε αυτό το θρυλικό και απολαυστικό ματς η εικόνα τα λέει όλα!

Μπορούν να γραφτούν βιβλία ολόκληρα, ή καλύτερα τόμοι γι’ αυτή τη ματσάρα που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη στο τέλος της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στη Ρεάλ και την Αναντολού Εφές.

Γι’ αυτό το μπάσκετ είναι τόσο διασκεδαστικό, γιατί δημιουργεί τέτοιες ιστορικές στιγμές! Ποιος να το περίμενε εξάλλου ότι μία αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωτοπόρο τη βαθμολογίας και την ασταθή τουρκική ομάδα θα γράψει τέτοια ιστορία; Κι όμως όλα μπορούν να συμβούν!

Η «Βασίλισσα» μπορεί να βγήκε κερδισμένη από αυτό το ματς – έπος, όμως η Εφές ήταν άξια μαχήτρια. Εξάλλου, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τέσσερις ολόκληρες παρατάσεις χρειάστηκαν για να φύγει μία ομάδα με τη νίκη και αυτό είναι μονάχα ένα από τα ρεκόρ που έσπασαν στο πιο θρυλικό παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι δύο ομάδες σκόραρα τους περισσότερους πόντους που έχουν μπει ποτέ σε παιχνίδι, αφού συνδυαστικά σημείωσαν 256, ενώ το ρεκόρ κρατούσε εδώ και 20 χρόνια ο Παναθηναϊκός με την Φορτιτούντο (232 πόντοι).

Παράλληλα, οι Μαδριλένοι έγιναν ο σύλλογος με τους περισσότερους πόντους σε ματς στην ιστορία της διοργάνωσης (130), ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Σείν Λάρκιν έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στην EuroLeague (53:11).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0