Basket Talk

Άστοχος ο Βεζένκοφ, στη «βαριά» ήττα των Κινγκς στο Πόρτλαντ (video)

Άστοχος ο Βεζένκοφ, στη «βαριά» ήττα των Κινγκς στο Πόρτλαντ (video)

Οι Μπλέιζερς κέρδισαν με άνεση τους Κινγκς στο Πόρτλαντ. Φοξ και Σαμπόνις τα έδωσαν όλα, όμως τελικά το Σακραμέντο ηττήθηκε με 130-113. Δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον πόντο ο Σάσα Βεζένκοφ.

ΝτιΆρον Φοξ και Ντομάντας Σαμπόνις πέτυχαν μαζί 77 πόντους, αλλά δεν κατάφεραν να χαρίσουν τη νίκη στο Σακραμέντο! Οι Μπλέιζερς είχαν πολυφωνία στην επίθεση και έτσι, δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με άνεση των Κινγκς στο Πόρτλαντ (130-113).

Ο Αμερικανός γκαρντ των «βασιλιάδων» πέτυχε 43 πόντους, μετρώντας παράλληλα 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο «Διόσκουρός» του, Σαμπόνις, έφτασε στο double-double με 34 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε ακόμα και 5 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά, είδαν συνολικά πέντε παίκτες τους να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων! Κορυφαίοι ήταν οι Σίμονς και Ριθ, που πέτυχαν 29 και 25 πόντους αντίστοιχα. Με double-double ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Σκουτ Χέντερσον, έχοντας 17 πόντους και 11 ασίστ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 9’22’’, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιον πόντο. Επιχείρησε τρεις φορές να σουτάρει πίσω από τη γραμμή των 7,25, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Μάζεψε ένα ριμπάουντ, ενώ είχε και μία ασίστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0