Basket Talk

Αν μπορείτε, σταματήστε τον: «Μύθος» ο Ντόντσιτς, ξεπέρασε τους 10.000 πόντους με 50άρα στους Σανς! (video)

Αν μπορείτε, σταματήστε τον: «Μύθος» ο Ντόντσιτς, ξεπέρασε τους 10.000 πόντους με 50άρα στους Σανς! (video)

Το παιδί-θαύμα της Σλοβενίας, παραμένει διαρκώς με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι! Ο Λούκα Ντόντσιτς, σαν… χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό του, «διέλυσε» τους Σανς με double-double, για να ξεπεράσει τους 10.000 πόντους στην καριέρα του στο NBA!

Ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας του! Για εκείνον, όμως, ήταν απλώς άλλη μια μέρα στο… γραφείο! Ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν «γενναιόδωρος» για τους φίλους των Μάβερικς, αλλά και… εφιάλτης για τους Σανς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έτρεχε με «υπερηχητικές» ταχύτητες και «ισοπέδωσε» το Φοίνιξ με double-double, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 128-114!

Μάλιστα, ήταν ο απόλυτος ηγέτης στην επίθεση του Ντάλας, καθώς σταμάτησε στους 50 πόντους, ενώ μοίρασε και 15 ασίστ! Μέτρησε ακόμα 8/16 σουτ τριών πόντων, ενώ κατέγραψε και 4 κλεψίματα, μαζί με 3 μπλοκ.

Η συζήτηση για τον Luka Magic, ωστόσο, δε σταματά εδώ. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Φοίνιξ, ο Σλοβένος σούπερ σταρ ξεπέρασε τους 10.000 πόντους στην καριέρα του στο NBA!

Βρίσκεται στην έκτη του σεζόν στον «μαγικό» κόσμο της άλλη μεριάς του Ατλαντικού, ενώ προκειμένου να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό, χρειάστηκε 358 εμφανίσεις. Οι μοναδικοί παίκτες που κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το νούμερο σε λιγότερες συμμετοχές ήταν οι Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μάικλ Τζόρνταν, Έλτζιν Μπέιλορ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Όσκαρ Ρόμπερτσον και Τζορτζ Γκέρβιν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0