Basket Talk

Την τελευταία φορά που ο Κάρι δεν έβαλε τρίποντο, ο Ντουράντ ήταν συμπαίκτης του και ο Γουέιντ έπαιζε ακόμα! (video)

Την τελευταία φορά που ο Κάρι δεν έβαλε τρίποντο, ο Ντουράντ ήταν συμπαίκτης του και ο Γουέιντ έπαιζε ακόμα! (video)
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος πανηγύρισαν την οριακή νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς με τον Στεφ Κάρι να μένει άστοχος από την περιφέρεια μετά από 268 διαδοχικά παιχνίδια!

Οι Γουόριορς μπορεί να προηγήθηκαν και για 22 πόντους απέναντι στο Πόρτλαντ, όμως εν τέλει δεν πήραν εύκολα τη νίκη (114-118), αφού οι Μπλέιζερς επέστρεψαν από τη μεγάλη διαφορά.

Σε αυτή τη νίκη των «πολεμιστών» το αξιοσημείωτο είναι πως ο σταρ τους, ο Στεφ Κάρι, δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα τρίποντο βάζοντας τέλος στο σερί 268 αγώνων που ευστοχούσε από την περιφέρεια. Αυτό μάλιστα ήταν ένα πρωτοφανές σερί στην ιστορία του NBA, που είχε προκύψει καταρρίπτοντας τον… εαυτό του μετά από 111 διαδοχικά παιχνίδια.

Μάλιστα έμεινε χαμηλά και στην στατιστική του γενικότερα, αφού σκόραρε 7 πόντους (8 ασίστ) σε 31′ με 2/12 σουτ και 0/8 τρίποντα.

Την τελευταία φορά που ο Κάρι δεν κατάφερε να βάλει τρίποντο σε ματς ήταν 5 χρόνια πριν, τον Νοέμβριο του 2018. Τότε μάλιστα το NBA ήταν εντελώς διαφορετικό, αφού ο Στεφ είχε ακόμη για συμπαίκτη του τον Κέβιν Ντουράντ, ο Ντουέιν Γουέιντ έπαιζε ακόμα στους Μαϊάμι Χιτ και ο Τζέιμς Χάρντεν «μεσουρανούσε» στους Ρόκετς.

Ακόμη, ήταν η πρώτη χρονιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε τα γνωστά του triple double στην Οκλαχόμα. Ωραίες εποχές…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0