Basket Talk

Triple-double ο Γιόκιτς; Ε καλά, δεν μας κάνει εντύπωση, άλλη μια μέρα στη… δουλειά, γράφοντας ιστορία! (video)

Triple-double ο Γιόκιτς; Ε καλά, δεν μας κάνει εντύπωση, άλλη μια μέρα στη… δουλειά, γράφοντας ιστορία! (video)

Για τον Νίκολα Γιόκιτς έχει καταντήσει πλέον ρουτίνα. Οι Νάγκετς, στηριζόμενοι ξανά στον ηγέτη τους, που δε σταματά να σπάει ρεκόρ στο NBA, κέρδισαν εμφατικά τους Νετς με 124-101.

Πιθανότατα δεν αποτελεί είδηση. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν για τον Νίκολα Γιόκιτς το triple-double είναι σαν να πίνει… νερό; Ο Σέρβος σέντερ ήταν ξανά «τριπλός» και οδήγησε τους Νάγκετς σε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στους Νετς, με το άνετο 124-101.

Συνολικά, ο απόλυτος ηγέτης των πρωταθλητών του NBA, σημείωσε 26 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ, σε κάτι λιγότερο από μισή ώρα παιχνιδιού που αγωνίστηκε!

Αυτό όμως που έχει ουσιαστική σημασία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά ο μύθος που συνεχίζει να χτίζει ο «Τζόκερ». Το triple-double που πέτυχε ήταν το 10ο στο οποίο φτάνει στη φετινή χρονιά! Έτσι, είναι «τριπλός» σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές περιπτώσεις σε μία αγωνιστική περίοδο, για έβδομη διαδοχική σεζόν!

Κι αν αναρωτιέστε αν το έχει καταφέρει ξανά κάποιος άλλος στο παρελθόν, η απάντηση είναι απλή. Φυσικά και όχι! Ο Γιόκιτς αποτελεί τον πρώτο παίκτη στον μαγικό κόσμο του NBA που το επιτυγχάνει! Έστω κι αν για τον ίδιο, μάλλον μικρή σημασία έχει. Αφού απλώς θέλει να απολαμβάνει ό,τι κάνει!  

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0