Basket Talk

Ο Σλούκας βρήκε τον ηγέτη μέσα του και «έλαμψε»! (video)

Ο Σλούκας βρήκε τον ηγέτη μέσα του και «έλαμψε»! (video)

Καθοριστικός στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν στη Λυών ήταν ο αρχηγός του, Κώστας Σλούκας  σπάζοντας όλα τα… κοντέρ με προσωπικό ρεκόρ καριέρας στις ασίστ.

Η πρώτη επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην ολοκαίνουρια LDLC Arena αποδείχθηκε πέρα για πέρα γουρλίδικη!

Οι «πράσινοι» έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού τα… δόντια τους και ακόμα κι να πιέστηκαν προς το τέλος του ματς με τις απαντήσεις που έβρισκε η Βιλερμπάν, είχαν τον τρόπο να «ανασάνουν» και να πάρουν την σημαντική εκτός έδρας νίκης.

Ο Κώστας Σλούκας θα θυμάται για πάντα αυτή την εμφάνισή του με τα «πράσινα» καθώς όχι μόνο αποτελεί την πιο μεστή και πιο καθοριστική του μέχρι τώρα, αλλά πραγματοποίησε και ατομικό ρεκόρ καριέρας σε ασίστ μοιράζοντας 12 τελικές πάσες στον δρόμο του Παναθηναϊκού για τη νίκη.

Το προηγούμενο career high του διεθνούς γκαρντ ήταν όταν ακόμα αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού στις 24 Νοεμβρίου του 2022 με τις 11 ασίστ που είχε μοιράσει στη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Άλμπα Βερολίνου.

Πέρα από τις 12 κορυφαίες πάσες απέναντι στους Γάλλους, ο «μαέστρος» Σλούκας σημείωσε και 18 πόντους κάνοντας το καλύτερό του παιχνίδι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0