Basket Talk

Το τρίποντο της ισοφάρισης δια χειρός… Βεζένκοφ! (video)

Το τρίποντο της ισοφάρισης δια χειρός… Βεζένκοφ! (video)

Οι Κινγκς δεν πτοήθηκαν από τον… τριπλό Νίκολα Γιόκιτς και με πολύ θετικό τον Σάσα Βεζένκοφ έδειξαν τα «δόντια» τους στους Νάγκετς.

«Light The Beam» φωνάζουν όλοι στο Σακραμέντο και όχι άδικα, αφού οι Κινγκς ισοπέδωσαν τους υπερασπιστές του τίτλου, Ντένβερ Νάγκετς με 123-117 έχοντας για μπροστάρηδες τους εξαιρετικούς ΝτεΆαρον Φοξ (26 πόντοι και ρεκόρ καριέρας 16 ασίστ) και Μαλίκ Μονκ (26 πόντοι).

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να μην έκανε μία από τις υψηλές πτήσεις στις οποίες… καλομάθαμε τελευταία, όμως είχε πολύ θετική παρουσία στο παρκέ και ήταν αυτός που με τρίποντό του χάρισε την ισοφάριση στους «Βασιλιάδες» (32-32).

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 4 πόντους και 3 ριμπάουντ έχοντας θετικό πρόσημο για την ομάδα του όσο βρισκόταν στην πεντάδα, ενώ έκανε και για ακόμη μία φορά εξαιρετική δουλειά στην άμυνα.

Στο αντίπαλο δέος, το triple double του Νίκολα Γιόκιτς με 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 14 ασίστ δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει το Ντένβερ όρθιο απέναντι στους «ψυχωμένους» Κινγκς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0