Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR – Καρδίτσα 77-53: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο… μίλησε και το «πράσινο» αήττητο συνεχίζεται! (video)

Παναθηναϊκός AKTOR – Καρδίτσα 77-53: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο… μίλησε και το «πράσινο» αήττητο συνεχίζεται! (video)

Την καλύτερή του εμφάνιση πραγματοποίησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι «πράσινοι» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως απέναντι στην Καρδίτσα, επικρατώντας με 77-53, για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να «βυθίζει» το καλάθι της Καρδίτσας, ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε σε μία άνετη νίκη, για την 9η αγωνιστική της φετινής Basket League. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 77-53 και έτσι διεύρυναν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην πρώτη θέση, με ρεκόρ 9-0.


Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρουν το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Όπως είναι λογικό, από ένα σημείο κι έπειτα, το «τριφύλλι» έκανε απλώς διαχείριση δυνάμεων, εν όψει της κρίσιμης «διαβολοβδομάδας» που έπεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.


Ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ «άγγιξε» και το double-double, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ! Τον Έλληνα σέντερ ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Λούκα Βιλντόζα με 15 πόντους. Από την άλλη πλευρά, για την Καρδίτσα διψήφιοι ήταν οι Καμπερίδης και Σμιθ, που πέτυχαν αμφότεροι από 10 πόντους.


Τα δεκάλεπτα:
29-14, 47-28, 64-41, 77-53

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0