Basket Talk

Στο ίδιο έργο θεατές οι Νικς επτά χρόνια μετά: Έτσι τους «εκτέλεσε» ξανά ο Μπούκερ! (video)

Στο ίδιο έργο θεατές οι Νικς επτά χρόνια μετά: Έτσι τους «εκτέλεσε» ξανά ο Μπούκερ! (video)

Ο Ντέβιν Μπούκερ δεν φοβήθηκε, έδρασε ως ηγέτης και πήρε την ευθύνη με τρίποντο, ενώ το χρονόμετρο έδειχνε μόλις 1,7 δευτερόλεπτα και δικαιώθηκε αφού χάρισε (ξανά) τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Νικς (116-113).

Ένα… χιτσκοκικό φινάλε θα έλεγε κανείς διαδραματίστηκε στο Madison Square Garden ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Νικς και τους Φοίνιξ Σανς με το αποτέλεσμα να καθορίζεται τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Με μονάχα 1,7’’ να απομένουν για να ακουστεί ο ήχος του buzzer, που θα σήμανε τη λήξη και με το σκορ ισόπαλο στο 113-113, ο Ντέβιν Μπούκερ έγραψε το τελικό 113-116 με εύστοχο τρίποντο.

Ο γκαρντ των Σανς σταμάτησε στους 28 πόντους, μοιράζοντας παράλληλα 11 ασίστ, ενώ το νικητήριο σουτ, ήταν το μοναδικό εύστοχο τρίποντό του στο παιχνίδι.

Οι Νικς θα έλεγε κανείς πως ήταν στο ίδιο έργο θεατές, αφού ένα παρόμοιο σενάριο είχε λάβει χώρα στα μέρη τους 6 χρόνια πριν και τελείωσε με τον ίδιο, άδοξο για εκείνους τρόπο. Στις 21 Ιανουαρίου του 2017 με το σκορ να είναι 105-104 υπέρ της ομάδας της Νέας Υόρκης, ο Ντέβιν Μπούκερ, με 35 δευτερόλεπτα να απομένουν στο χρονόμετρο, ευστόχησε από την περιφέρεια και μοίρασε χαμόγελα στους Φοίνιξ Σανς.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0