Basket Talk

ΑΕΚ – Στσέτσιν 86-64: Έκανε το απόλυτο η Ένωση και… βλέπει τους «16»! (video)

ΑΕΚ – Στσέτσιν 86-64: Έκανε το απόλυτο η Ένωση και… βλέπει τους «16»! (video)

«Κιτρινόμαυρη» παρέλαση έγινε στα Άνω Λιόσια με την ΑΕΚ να πραγματοποιεί την  τέταρτη νίκη της (86-64) στους ομίλους του Basketball Champions League, αυτή φορά απέναντι στην Στσέτσιν, και να βρίσκεται... αγκαλιά με τους «16» του θεσμού.

H Ένωση έχει δώσει την έμφασή της στο Basketball Champions League και όπως όλα δείχνουν δικαιώνεται και με το παραπάνω.

Η ΑΕΚ αποτελεί το αφεντικό στον όμιλό της έχοντας το απόλυτο 4/4 στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά από 8 σεζόν στην διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν την Στσέτσιν για την 4η αγωνιστική του BCL με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε να συνεχίζει στην ίδια φόρμα που ήταν στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα διατηρούσε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ακόμα κι αν δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα εύστοχη από την περιφέρεια.

Μάλιστα, πέρα από το καταπληκτικό παιχνίδι του Καμπενγκέλε φρόντισε με την σειρά του να ξεχωρίσει ο Τζόρνταν ΜακΡέι, που επέστρεψε για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» και τους έδωσε την κατάλληλη στιγμή προβάδισμα 10 πόντων (36-26) με εύστοχο τρίποντο.

Μετά την ανάπαυλα, η Στσέτσιν προσπάθησε να εμφανιστεί και πιο ανταγωνιστική και το κατάφερε μειώνοντας στους 2 πόντους στο 27ο λεπτό του αγώνα (47-45) με τη βοήθεια του Τόνι Μέιερ και ισοφάρισε για το 47-47 με τον Γούντσον.

Ακόμα κι αν έβαλε μόλις 26 πόντους η φιλοξενούμενη σε όλο το πρώτο μισό του αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο μόνο σκόραρε 21!

Εκεί βρέθηκε ο πολύ ανεβασμένος ΜακΡέι ξαναβάζοντας την ΑΕΚ στην θέση του οδηγού στην αναμέτρηση με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να συνεχίζει το μομέντουμ με 9 σερί πόντους δίνοντας στους «κιτρινόμαυρους» διψήφιο προβάδισμα (59-47).

H τέταρτη και τελευταία περίοδος συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς με τον ΜάκΛεμορ να «ξυπνάει» με την σειρά του βοηθώντας την ΑΕΚ να συνεχίζει να επικρατεί κατά… κράτος απέναντι στην Στσέτσιν (75-52) και να μην κοιτάει ξανά πίσω.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 36-26, 61-48, 86-64

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0