Basket Talk

Μπουργκ – Άρης 72-65: Πήγαν για την ανατροπή οι Θεσσαλονικείς, αλλά έφυγαν «πληγωμένοι»! (video)

Μπουργκ – Άρης 72-65: Πήγαν για την ανατροπή οι Θεσσαλονικείς, αλλά έφυγαν «πληγωμένοι»! (video)

O Άρης πήγε να πάρει το «όσκαρ» ανατροπής επιστρέφοντας από το -19, όμως η Μπουργκ διατήρησε την υπεροχή της (72-65) και δεν άφησε την ομάδα του Ηλία Καστρίτη να χαρεί.

Η εκκίνηση του ματς δεν ήταν σε καμία περίπτωση όπως την περίμεναν οι Θεσσαλονικείς, αφού δέχτηκαν ένα σερί 11-0 από τους γηπεδούχους χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν  μέχρι το 6ο λεπτό του αγώνα.

Γρήγορα η Μπουργκ έφτασε την διαφορά στις… παρυφές των 20 πόντων με την ομάδα του Ηλία Καστρίτη να μην πατάει καθόλου καλά. Ευτυχώς για τον Άρη, το δεύτερο δεκάλεπτο δεν θύμιζε το πρώτο. Η βελτίωση ήταν αισθητή και ο Κρις Μπάνκστον μαζί με τον Βασίλη Τολιόπουλο ήταν καθοριστικοί παράγοντες στη μείωση της διαφοράς (37-34).

Μετά την ανάπαυλα, ο Τολιόπουλος μπήκε στο ματς με την ίδια ενέργεια κάνοντας την ανατροπή για τον Άρη με ακόμη ένα τρίποντο για το 37-39!

Με τον Ρισασέ, η Μπουργκ δεν επηρεάστηκε από τις απαντήσεις των Θεσσαλονικιών και ανάκτησε το προβάδισμα πριν την τελευταία και καθοριστική περίοδο αυξάνοντάς το ξανά σε διψήφια νούμερα με πέντε δικούς του πόντους (65-54).

Ο Μόργκαν , μάλιστα σκοράροντας ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο έστειλε την Μπουργκ στο +8 ένα λεπτό πριν το φινάλε δίνοντας ουσιαστικά την χαριστική «βολή» στον Άρη που πίστεψε στην ανατροπή αλλά δεν την εκπλήρωσε, ακόμα κι αν ο συνήθης... ύποπτος, Τολιόπουλος, μείωσε στο τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 25-8, 37-34, 53-49, 72-65

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0