Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Η κακή επικοινωνία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ήττα»

Αντετοκούνμπο: «Η κακή επικοινωνία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ήττα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την ήττα των Μιλγουόκι από τους Μάτζικ στο Ορλάντο αναφέρθηκε στην έλλειψη προόδου και στη στασιμότητα που δείχνουν οι Μπακς στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη δυσκολία της επικοινωνίας με τους συμπαίκτες του με δεδομένες τις ανακατατάξεις του ρόστερ τον τελευταίο χρόνο. Όπως υποστήριξε ο Γιάννης, «τα τελευταία έξι χρόνια υπήρχε ένας κώδικας επικοινωνίας που διευκόλυνε το παιχνίδι και την συνεννόηση της ομάδας». Ο ίδιος κατέληξε πως «η κακή επικοινωνία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ήττα».

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς προσέθεσε πως «ζητούμενο είναι να μειώσουμε τις αποστάσεις και τα κενά και να προσπαθήσουμε για τα ριμπάουντ. Πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας χρειάζονται βελτίωση. Για να γίνουν όλα αυτά σωστά, θα πρέπει να προσπαθήσουμε και πολλές φορές να τοποθετήσουμε και το σώμα μας σωστά για να παίξουμε και καλύτερη άμυνα. Για την ώρα δεν το κάνουμε αυτό, τα τελευταία παιχνίδια δεν το κάνουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε καλύτερα με το Σικάγο και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε» κατέληξε ο Έλληνας αθλητής.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0