Basket Talk

Ντόντσιτς όπως λέμε… Τζόρνταν: Η στιγμή που θύμισε το θρυλικό «Shrug»! (video)

Ντόντσιτς όπως λέμε… Τζόρνταν: Η στιγμή που θύμισε το θρυλικό «Shrug»! (video)

Ο «ιδιοκτήτης» των Κλίπερς ακούει στο όνομα Λούκα Ντόντσιτς, αφού τους έχει πάρει τον… αέρα σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση εντυπωσιάζοντας μέχρι και τον ίδιο του τον εαυτό!

In-Season Tournament είχε το «μενού» τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/11) με τους Ντάλας Μάβερικς να… διαλύουν τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες (144-126).

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού με την ομάδα του Ντάλας να δείχνει πως υπερτερεί κατά κράτος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο «μάγος» Λούκα Ντόντσιτς για ακόμη μία φορά ήταν απλά ασταμάτητος. Το κοντέρ τερματίστηκε στους 44 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ οδηγώντας τους Μαβς σε μία πολύ άνετη νίκη στο πρώτο τους παιχνίδι στο νεοφερμένο τουρνουά της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού.

Ο Σλοβένος σταρ φαίνεται να το διασκεδάζει λίγο… παραπάνω κάθε φορά που συναντάει του Κλίπερς και φυσικά δε μένει μόνο στο σκοράρισμα!

Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, με 7 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα να δείχνει το ρολόι, ο Λούκα «Μάτζικ»… ξέρανε τους αντιπάλους του με ένα τρίποντο βάζοντας την ομάδα του μπροστά για 32 πόντους (!).

Εκείνο ήταν το σημείο που είπε να πανηγυρίσει ιδιαίτερα το καλάθι του, που σήμανε τους 42 πόντους μέχρι στιγμής, με μία κίνηση που θύμισε πολύ Μάικλ Τζόρνταν.

Αυτή δεν είναι ούτε μία προσπάθεια σύγκρισης, ούτε κάποια ιεροσυλία, απλώς μία κίνηση που έφερε μνήμες του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Όπως ο «Air Τζόρνταν», έτσι και ο Ντόντσιτς εκείνη την στιγμή απόρησε με τον ίδιο του τον εαυτό για τα… όργια που έκανε στο παρκέ των Κλίπερς!

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0