Basket Talk

NBA: Ντουράντ από άλλο… πλανήτη και ηγέτη Ντόντσιτς είχε το «μενού»! (video)

NBA: Ντουράντ από άλλο… πλανήτη και ηγέτη Ντόντσιτς είχε το «μενού»! (video)

Ο Κέβιν Ντουράντ «κουβάλησε» τους Σανς στη νίκη επί των Πίστονς, ενώ ο παραλίγο… τριπλός Λούκα Ντόντσιτς νίκησε κατά κράτος τον ΛαΜέλο Μπολ που έφτασε στο triple double.

Tο NBA τα είχε όλα τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/11). Ανατροπές, εκπληκτικές εμφανίσεις, triple double… Τα πάντα για να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μία καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο σταρ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, στη νίκη της ομάδας του απεναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς με 120-106 τερματίζοντας το κοντέρ στους 41 πόντος, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς υπερτέρησε του «τριπλού» ΛαΜέλο Μπολ στο παιχνίδι των Μάβερικς κόντρα στους Χόρντετς. Ο Σλοβένος σταρ σημείωσε 23 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε και 9 ασίστ έναντι του γκαρντ της Σάρλοτ που έδωσε μία εντυπωσιακή παράσταση και σταμάτησε στους 30 πόντους, στα 10 ριμπάουντ και στις 13 ασίστ.

Η «μεστή» εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ (31 πόντους με 5/11 τρίποντα, 7 ασίστ και 2 ριμπάουντ) οδήγησε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στην επικράτηση απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος με 115-104 βάζοντας τέλος στο σερί 16 αγώνων που γνώριζαν την ήττα από την ομάδα του Στιβ Κερ.

Νίκη με ανατροπή στην παράταση για τους Τορόντο Ράπτορς είχε αναμέτρηση απέναντι στους Σπερς στο Σαν Αντόνιο (123-116) ακόμη κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ για 19 πόντους στο ημίχρονο. Κορυφαίος για τους Ράπτορς ήταν ο Σκότι Μπαρνς με double double 30 πόντων και 11 ριμπάουντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0