Basket Talk

Ο Αντετοκούνμπο γιόρτασε την 10ή του επέτειο στο NBA α λα… Χάλκ! (video)

Ο Αντετοκούνμπο γιόρτασε την 10ή του επέτειο στο NBA α λα… Χάλκ! (video)

O «σούπερ ήρωας» των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατάφερε να… ξελασπώσει την ομάδα του με 33άρα στην 10η επέτειό του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Δέκα χρόνια ακριβώς πέρασαν απ’ όταν το παιδί από τα Σεπόλια με το όνομα… σιδηρόδρομο έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2013, σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε τους πρώτους του πόντους στο NBA για λογαριασμό των «ελαφιών».

Έχοντας περάσει δέκα χρόνια, ο «Greek Freak» έχει εξελιχθεί σε κυρίαρχο παίκτη και σε σταρ πρώτης διαλογής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού χαρίζοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε και το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια το 2021.

Έτσι, με διάθεση… σούπερ ήρωα, ο Αντετοκούνμπο αποφάσισε να «αφανίσει» τους πάντα ανταγωνιστικούς Μαϊάμι Χιτ (122-114) τα ξημερώματα της Τρίτης (31/10) μόλις ένα 24ωρο από την βαριά ήττα κόντρα στους Ατλάντα Χοκς.

Ο απολογισμός του; 33 πόντου, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 (θεαματικό) κόψιμο, ενώ ο νέος του… παρτενέρ, Ντέιμιαν Λίλαρντ μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στα «κοράκια» εμφανίστηκε πολύ πιο παραγωγικός σημειώνοντας 25 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο «Greek Freak» άδειασε με reverse κίνηση τον αντίπαλό του και κάρφωσε δυναμικά στο καλάθι ποζάροντας στο τέλος για την φωτογραφία σαν άλλος… σούπερμαν.

Βέβαια, άλλος ήταν ο σούπερ ήρωας που επέλεξε να ενσαρκώσει λόγω Halloween τόσο κατά την άφιξή του στο γήπεδο, όσο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον «πράσινο» Χαλκ.

Μάλιστα, δεν έλειψε και το χαρακτηριστικό χιούμορ του με τον Γιάννη να λέει στους δημοσιογράφους «μην φοβάστε, κάντε ερωτήσεις» ρωτώντας τους αν προτιμούν να απαντάει με την φωνή του ή αυτή του Χαλκ. Εν τέλει, αποφάσισε να απαντάει κανονικά στις ερωτήσεις, χωρίς να λείπουν όμως οι χαρακτηριστικές κινήσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0