Basket Talk

Ανατολή vs Δύση: Προς τα πού γέρνει η… πλάστιγγα στο NBA; (video)

Ανατολή vs Δύση: Προς τα πού γέρνει η… πλάστιγγα στο NBA; (video)
Η Δύση των Στεφ Κάρι, Νίκολα Γιόκιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς «κονταροχτυπιέται» με την Ανατολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Ντέιμιαν Λίλαρντ και του Τζέισον Τέιτουμ. Μόνο μία ομάδα, όμως, θα είναι η νικήτρια. Ίδωμεν…

Μία πρώτη γεύση την πήραμε από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε ήδη εντυπωσιασμένοι!

Οι 40άρες πέφτουν… βροχή, τα triple double και τα double double πρωταγωνιστούν και οι εκπληκτικές φάσεις που σ’ αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, δίνουν και παίρνουν.

Το πώς θα εξελιχθεί το φετινό πρωτάθλημα στο NBA, είναι πολύ νωρίς για να το προβλέψουμε, όμως κάποιες ομάδες έχουν μπει στα… ραντάρ των μπασκετόφιλων πολύ πριν καν ξεκινήσει η κανονική περίοδος.

Και το ερώτημα που πλανάται είναι ένα: Δύση ή Ανατολή; Ανατολή ή Δύση; Ειδικά τώρα που επιστέφει σε αυτό το ερώτημα και το φορμάτ του All Star Game, η απάντηση είναι ακόμη πιο δύσκολη. Ποια περιφέρεια θα δει την ομάδα της να στέφεται πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν; Θα το καταφέρει για ακόμη μία φορά η άκρως ανταγωνιστική Δύση ή θα της πάρει τη… μπουκιά από το στόμα πάλι η Ανατολή;

Δύση

Η Δύση φέτος έχει όλα τα… φώτα στραμμένα πάνω της και δικαιολογημένα. Σε εκείνη έφτασε το παιδί θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, που αγωνίζεται με τη φανέλα των Σπερς, ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Εκεί βρίσκονται οι υπερασπιστές του πρωταθλήματος, Ντένβερ Νάγκετς. Εκεί συνεχίζει ασταμάτητος ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο τριποντάκιας, Στεφ Κάρι. Εκεί κάνει τα «μαγικά» του ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ντένβερ Νάγκετς

 

Οι κάτοχοι του πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετρούν ήδη δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει πραγματικά ό,τι θέλει στο παρκέ. Οι Νάγκετς αποτελούν μια καλά δομημένη ομάδα που δουλεύεται εδώ και χρόνια από τον Μάικ Μαλόουν. Από την στιγμή που διέψευσε άπαντες και κατέκτησε το πρώτο δαχτυλίδι στην ιστορία της, σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμάται.

Απόδοση 6.00 στη novibet.gr

Φοίνιξ Σανς

beal-suns-booker-kd-e1687120603452_1.webp

Η ομάδα από την Αριζόνα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ της φετινής σεζόν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Οι Σανς έχουν φτιάξει τους δικούς τους «τρεις σωματοφύλακες» αποτελούμενους από τους Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ. Το Φοίνιξ πάντα φτάνει στην πηγή και δεν πίνει νερό, μήπως ήρθε η ώρα τώρα να πιει;

Απόδοση 6.50 στη novibet.gr

Γκόλντεν Στέιτ Γούοριος

Δεν πιστεύω να ξέχασε κανείς την ομάδα της σύγχρονης δυναστείας με τα πέντε πρόσφατα πρωταθλήματα στον «μαγικό» κόσμο του NBA; Οι «πολεμιστές» δεν το έχουν ξεχάσει σίγουρα, αφού ξεκίνησαν και αυτή την σεζόν με ασταμάτητο ρυθμό. Ο Στεφ Κάρι μοιάζει να έχει έρθει από άλλον πλανήτη και σε αυτόν περνάει καλά. Μαζί του πλέον βρίσκεται ο βετεράνος Κρις Πολ που ελπίζει να φορέσει το πρώτο του δαχτυλίδι.

Απόδοση 13.00 στη novibet.gr

Ανατολή

Ή αλλιώς: Εδώ πέφτουν… κορμιά!

Μιλγουόκι Μπακς

Αν μιλάμε για φαβορί, τότε στο μυαλό πρέπει να μας έρχονται κατευθείαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Όσες φορές κι αν αναφερθούμε στη «διαστημική» παρέα των «ελαφιών» δεν είναι αρκετή. Ξεκίνησαν με το… δεξί στην πρεμιέρα τους κόντρα στους Σίξερς και απέδειξαν σε όλους πως δικαίως αποτελούν το πιο «καυτό» δίδυμο και το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο NBA.

Απόδοση 5.00 στη novibet.gr

Μπόστον Σέλτικς

 

H σταθερά της Ανατολής είναι η Βοστώνη. Εδώ και χρόνια, με μπροστάρηδες τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν βρίσκονται σταθερά μία «ανάσα» από την κορυφή. Μπορεί να έχασαν τη… δύναμή τους, τον Μάρκους Σμαρτ, αλλά οι Κέλτες προέβησαν σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες. Αυτή του Τζρου Χόλιντεϊ, που θα καλύψει το αμυντικό κενό του Σμαρτ κι εκείνη του Κρίσταπς Πορζίνκις που σημείωσε 30 πόντους και 8 ριμπάουντ στο ντεμπούτο του. Ήδη ξεκίνησαν με το απόλυτο 2/2 και συνεχίζουν…

Απόδοση 5.00 στη novibet.gr

Οι επιλογές του BN Sports:

Φαβορί από την Δύση: Μιλγουόκι Μπακς σε 5.00 απόδοση από τη novibet.gr

Φαβορί από την Ανατολή: Φοίνιξ Σανς σε 6.50 απόδοση από τη novibet.gr

 

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0