Basket Talk

Παναθηναϊκός – Λαύριο 111-75: Σαν σε προπόνηση ήρθε και η 100άρα! (video)

Παναθηναϊκός – Λαύριο 111-75: Σαν σε προπόνηση ήρθε και η 100άρα! (video)
Μία νίκη ψυχολογίας και... επίδειξης δύναμης έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στο Λαύριο επικρατώντας με (111-75).

Αήττητοι ο Παναθηναϊκός και το Λαύριο αναμετρήθηκαν στην αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague, ώστε ένα σερί να «σπάσει» και φυσικά αυτό δεν ήταν άλλο από εκείνο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι «πράσινοι» πήραν… φόρα ειδικά με την βοήθεια του «καυτού» Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και του Τζέριαν Γκραντ για να πάει γρήγορα γρήγορα η διαφορά στο +12 (23-11).

Στη δεύτερη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν μέσω του Καστανέδα, αλλά εκεί βρέθηκε ο Λούκα Βιλντόζα για να ωθήσει και πάλι την ομάδα του στην διψήφια διαφορά. Το «μαχητικό» Λαύριο δεν το έβαλε κάτω και μείωσε τη διαφορά στους 9 πόντους πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο (56-45).

Μετά την ανάπαυλα, ο Παναθηναϊκός σαν σε προπόνηση πήρε τεράστιο προβάδισμα λειτουργώντας τρομερά αμυντικά με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να σκοράρουν μόλις 9 πόντους σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο (86-54).

Το τέταρτο δεκάλεπτο, όπως ήταν αναμενόμενο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού το 30-9 της προηγούμενης περιόδου έκρινε το ματς.

Τα δεκάλεπτα: 31-20, 56-45, 86-54, 111-75

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0