Basket Talk

Σερέλης: «Μας λείπει πολύ η σκληράδα, αλλά και η εξυπνάδα στις επιλογές!»

Σερέλης: «Μας λείπει πολύ η σκληράδα, αλλά και η εξυπνάδα στις επιλογές!»

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην πίεση που… βαραίνει την ομάδα, καθώς στους λόγους που οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Χρήστος Σερέλης, που αντικατέστησε τον Εργκίν Αταμάν μετά την αποβολή του, δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για τον τρόπο που έχασε ο Παναθηναϊκός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί στο τελευταίο λεπτό χάσαμε δύο βολές και κάναμε ένα επιθετικό φάουλ. Χάσαμε και ένα κρίσιμο ριμπάουντ. Είναι άδικο για την προσπάθειά μας στο δεύτερο μέρος. Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα, είχαμε καλές επιλογές στην εκτέλεση σε έναν σκληρό αγώνα. Εμείς χάσαμε το ματς. Συνολικά, είχαμε 5-6 απαίσια λεπτά στην άμυνα στη δεύτερη περίοδο και αυτό μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε τον επόμενο αγώνα.

Θα το πω απλά. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο οποίο βλέπουμε πολύ μικρό φάουλ. Οι διαιτητές αφήνουν την επαφή, δεν είμαστε τόσο σκληροί όσο πρέπει. Με το που θα βγάλουμε δύο καλάθια στον αιφνιδιασμό, ο κόσμος θα σηκωθεί και θα βοηθήσει. Μας λείπει πολύ η σκληράδα, αλλά και η εξυπνάδα για να παίρνουμε καλύτερες επιλογές και να μη δίνουμε εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει το καθαρό μυαλό για να ανοίξουμε το παιχνίδι και να είμαστε πιο σίγουροι και πιο στοχευμένοι στα σουτ μας.

Η ομάδα παίζει υπό πίεση, μέσα σε όλα είναι και οι χαμένες βολές, όταν δεν έχεις καθαρό μυαλό. Βέβαια οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει να παίζουν τέτοιους αγώνες, ακόμη κι αυτούς όμως η πίεση τους βαραίνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0