Basket Talk

Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου 79-76: Με το μυαλό στον στόχο για το 2/2! (video)

Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου 79-76: Με το μυαλό στον στόχο για το 2/2! (video)

Η «αυλαία» της δεύτερης αγωνιστικής είχε ντέρμπι, με το Λαύριο να βγαίνει... αλώβητο με 79-76 απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Το Λαύριο υποδέχτηκε τον Κολοσσό για να πέσει η… αυλαία στην 2η αγωνιστική της Basket League με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα έδειξε ότι είχε πιο καθαρό μυαλό και έδειξε την αποτελεσματικότητα της στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης που εξελίχθηκε σε… θρίλερ!

Ο Κολοσσός έδειξε χαρακτήρα και πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα (12-20), όμως το Λαύριο μπόρεσε και ανέβασε τον ρυθμό του για να ανατρέψει το σκορ παίρνοντας μάλιστα και διψήφια διαφορά (50-37).

Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν πλησιάζοντας στον… πόντο με 53-52 με την βοήθεια του Τάιλερ Πόλι. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν για κόμη μία φορά αντίδραση, αλλά οι Ροδίτες έδειξαν πως είναι πολύ σκληροί για να… πεθάνουν κάνοντας το ματς ντέρμπι στα τελευταία του λεπτά με τον Καλίντ Μουρ να σημειώνει το τελικό 79-76 υπέρ του Λαυρίου.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 50-37, 65-56, 79-76

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0