Basket Talk

Βεζένκοφ: «Είναι διαφορετικό το να παίζεις από το να το βλέπεις από την τηλεόραση» (video)

Βεζένκοφ: «Είναι διαφορετικό το να παίζεις από το να το βλέπεις από την τηλεόραση» (video)

Το ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Σάσα Βεζένκοφ με τη φανέλα των Κινγκς είναι γεγονός με τον ίδιο να εκφράζει τις εντυπώσεις του μετά το ματς, αλλά και να μην διστάζει να συγκρίνει το NBA με την EuroLeague.

Μπορεί οι Σακραμέντο Κινγκς να ηττήθηκαν στο πρώτο τους παιχνίδι της pre season κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, όμως ο Σάσα Βεζενκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης φροντίζοντας να ξεχωρίσει.

Μετά τη λήξη, μίλησε στην κάμερα του Σακραμέντο, όπου είπε τις πρώτες του εντυπώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές του NBA συγκριτικά με την EuroLeague.

«Είναι διαφορετικό το να παίζεις από το να το βλέπεις από την τηλεόραση. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην pre season, προσπαθούμε να ενώσουμε τα κομμάτια, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα. Προφανώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο αλλά εμπιστευόμαστε την πρόοδο, τις προπονήσεις μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τις διαφορές με την EuroLeague: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι η preseason, η ταχύτητα είναι διαφορετική, είναι λίγο πιο γρήγορη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, κάθε παιχνίδι έχει την δική του ομορφιά».

Όσον αφορά τη δική του εξέλιξη, τόνισε: «Δουλεύω κάθε μέρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είναι πολλές οι φορές που πρέπει να το αντιμετωπίσεις, να αποτύχεις και να το ξεπεράσεις. Δεν προσδοκώ να είμαι από την πρώτη μέρα στο 100%. Πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα, να είμαι αφοσιωμένος και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα.

Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος. Η φιλοσοφία του προπονητή ξεκινάει από την άμυνα, οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πρέπει να είμαστε συμπαγείς στον αμυντικό τομέα. Επιθετικά ξέρει τι προσπαθώ να κάνω, οπότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0