Basket Talk

«It’s Dame time» στους Μπακς: Επίσημα στο πλευρό του Αντετοκούνμπο ο Λίλαρντ!

«It’s Dame time» στους Μπακς: Επίσημα στο πλευρό του Αντετοκούνμπο ο Λίλαρντ!

Ανακοινώθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς η απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ, προκαλώντας… σεισμό στον κόσμο του NBA!

Έσκασε η… βόμβα στο Μιλγουόκι με την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς μπαίνουν πια πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου στο NBA, με τα «ελάφια» να ανακοινώνουν πως πλέον βρίσκονται στην… Dame time!

Στην ανακοίνωσή τους οι Μπακς αναφέρουν:

«Σήμερα είναι μία ενθουσιαώδης μέρα για το Μιλγουόκι. Όταν έχεις τη σπάνια ευκαιρία να φέρεις ένα από τους καλύτερους παίκτες του NBA σε ένα τόσο πολύπλευρο ρόστερ, που έχει υψηλούς στόχους, το κάνεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον επτά φορές All-Star Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μπακς.

Γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες σας για εμάς αυτή τη σεζόν θα είναι υψηλές και είμαστε έτοιμοι να της αγκαλιάσουμε

Από την πλευρά του ο GM των «ελαφιών» είπε:

«Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είναι ένας κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα μας και κάποιος του οποίου ήμασταν θαυμαστές από καιρό. Αυτές οι ευκαιρίες είναι σπάνιες και δύσκολο να μετρηθούν και να εκτελεστούν. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για αυτήν την ευκαιρία, για την κοινότητα και την ομάδα μας, και πέρα από εκεί είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Ντέμιαν και την οικογένειά του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο χαρακτήρας, η ανταγωνιστικότητα, το ταλέντο και η εμπειρία του συμπληρώνουν την ομάδα μας και μας δίνουν την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουμε στο υψηλότερο επίπεδο καθώς δημιουργούμε νέες αναμνήσεις μαζί

Ο ίδιος ο Λίλαρντ ανέφερε:

«Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά οι φίλοι των Μπλέιζερς και η πόλη του Πόρτλαντ τους οποίους αγαπώ πραγματικά… θα αντιμετωπιστούν με ειλικρίνεια. Μείνετε συντονισμένοι. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιό μου τους Μπακς!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0