Basket Talk

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν!

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν!
Ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν, εξέδωσαν οι Πειραιώτες
Σε κυκλοφορία βγαίνουν τα πρώτα «μαγικά χαρτάκια» των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού κόντρα σε Μπαρτσελόνα (13/10/23, 21:15) και Παρτιζάν (19/10/23, 21:15), με τους «ερυθρολεύκους» να ενημερώνουν σχετικά με αυτά. Η τεράστια δίψα του κόσμου και τα 7.000 διαρκείας περιορίζουν αρκετά τόσο τη διάθεση μεμονομένων εισιτηρίων όσο τη θέση αυτών, πόσω δε μάλλον με τόσο ισχυρύς αντιπάλους, όπου αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Αναλυτικά

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων των αγώνων της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα (13/10/2023, 21:15) και την Παρτιζάν (19/10/2023, 21:15), τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2023-24! Σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για όλες τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στο ΣΕΦ!

Για κάθε αγώνα και ανάλογα με τις συνθήκες, τις ανάγκες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και των συνεργατών της (χορηγών κλπ.), θα τίθενται προς διάθεση του κοινού περίπου 3.500 με 4.200 εισιτήρια, σε συγκεκριμένα τμήματα (όχι σε όλο το γήπεδο) και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Λόγω του περιορισμένου αριθμού, παρακαλούμε τους φιλάθλους να προμηθεύονται εγκαίρως τα εισιτήρια τους.

Ο μεγάλος αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας (7.000), καθώς και οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, περιορίζουν αρκετά την διαθεσιμότητα των απλών εισιτηρίων ειδικότερα σε αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως είναι οι δύο πρώτοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μοναδική πηγή απόκτησης εισιτηρίων είναι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Επίσημος Συνεργάτης Ticketing-Ticketmaster και οι τρόποι αγοράς που αναφέρονται στην παρακάτω ανακοίνωση και στις εκάστοτε ανακοινώσεις.

Η διαδικασία αγοράς μέσω των διαφόρων πλατφορμών μεταπώλησης εισιτηρίων δεν έχει σχέση με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είναι εγκεκριμένη, αλλά ούτε συνδεδεμένη με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Συνεπώς τα εισιτήρια που πωλούνται εκεί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι πραγματικά και σε ισχύ (να έχουν ακυρωθεί ή να είναι πλαστά) και να μην σας επιτραπεί η είσοδος στους αγώνες. Επίσης, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε εισιτήριο δεν έχει διατεθεί μέσω των επίσημων τρόπων απόκτησης τους. Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια πρέπει να αναγράφουν το όνομα και το ΑΜΚΑ του κατόχου τους κατά την είσοδο του στον αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων με την FC BARCELOΝΑ (13/10/2023, με ώρα έναρξης 21:15) και με την PARTIZAN MOZZART BET BELGRADE (19/10/2023, με ώρα έναρξης 21:15) θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr από τη Δευτέρα 25/09/2023 και ώρα 13:00.
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 199 6007 από τη Δευτέρα 25/09/2023 και ώρα 13:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες είναι: 20€, 25€, 30€, 60€, 100€, 120€, 150€, 180€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνιστάται η χρήση μάσκας.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0