Basket Talk

Ο Βασίλης Σπανούλης έπλεξε το εγκώμιο των προέδρων: «Αν δεν με είχαν εμπιστευτεί, τίποτα απ' αυτά δεν θα γινόταν» (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης έπλεξε το εγκώμιο των προέδρων: «Αν δεν με είχαν εμπιστευτεί, τίποτα απ' αυτά δεν θα γινόταν» (video)
Αφού έκατσε λίγο η... σκόνη των θυελλωδών συναισθημάτων και της συγκίνησης από φαντασμαγορική γιορτή που είχε ετοιμάσει ο Ολυμπιακός για εκείνον, ο Βασίλης Σπανούλης έπλεξε το εγκώμιο των προέδρων στη Συνέντευξη Τύπου.
Είδε σύσσωμη την οικόγένειά του να πατά το κουμπί και η «ερυθρόλευκη» φανέλα να εμφανίζεται στην οροφή του ΣΕΦ. Τον Σάσα Βεζένκοφ να έρχεται από την άλλη άκρη του ωκεανού και να φορά το «7». Τα μπασκετικά του αδέρφια (Πρίντεζη και Παπανικολάου) στο πλευρό του, τη μπασκετική ομύγυρη να στέλνει μηνύματα αποθέωσης. Και στο τέλος, λύγισε.

Λίγες στιγμές μετά την αποκάλυψη της φανέλας με το Νο7, βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου στο πλάι των προέδρων «στάζοντας» μέλι για εκείνους.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς, ήταν ένα διήμερο τρομακτικό για όσα έγιναν για εμένα. Ήταν συγκινητικό. Ο Ολυμπιακός μας χάρισε σχέσεις ζωής, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις που χτίζεις. Αυτό το χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν με γερές βάσεις. Μία ομάδα ποτέ δεν χτίζεται αν δεν έχει μία σοβαρή και δυνατή διοίκηση.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναγέννησαν τον Ολυμπιακό και τον έχουν φτάσει στην κορυφή. Αν δεν με είχαν εμπιστευτεί, τίποτα απ' αυτά δεν θα γινόταν. Πολλοί λένε ότι ο Σπανούλης άλλαξε την ιστορία, αλλά δεν την άλλαξα εγώ, πρώτοι το έκαναν οι πρόεδροι, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξω το ταλέντο μου», τόνισε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0