Basket Talk

Ο Κόμπε περνά στην αιωνιότητα: Το κάλεσμα της Βανέσα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος (video)

Ο Κόμπε περνά στην αιωνιότητα: Το κάλεσμα της Βανέσα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος (video)

Πλησιάζει η ειδική τελετή προς τιμήν του τεράστιου Κόμπε Μπράιαντ. Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος.

Στις 23 Αυγούστου ο Κόμπε θα έκλεινε τα 45 του χρόνια. Η μοίρα, όμως, του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι. Τον Ιανουάριο του 2020, ο «Black Mamba» σκοτώθηκε έπειτα από τη συντριβή του προσωπικού του ελικοπτέρου, μαζί με τη 13χρονη κόρη του Τζίτζι και επτά ακόμα ανθρώπους.

Για 20 σεζόν τίμησε όσο ελάχιστοι τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς. Οι «λιμνάνθρωποι» δε θα μπορούσαν, παρά να τιμήσουν τη μνήμη του με την κατασκευή ενός αγάλματος. Η τελετή με την αποκάλυψή του πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου του 2024.

Η Βανέσα Μπράιαντ κάλεσε τους λάτρεις του Κόμπε να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο γεγονός, μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα των Λέικερς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Γεια σε όλους. Όπως ξέρετε ο Κόμπι έπαιξε και τα 20 χρόνια της καριέρας του στους Λος Άντζελες Λέικερς. Από τότε που έφτασε στην πόλη και έγινε μέλος του οργανισμού των Λέικερς, ένιωσε σαν το σπίτι του εδώ, παίζοντας στην πόλη των αγγέλων.

Εκ μέρους των Λέικερς, των κορών μου και εμού, είναι μεγάλη τιμή, που στο κέντρο του Λος Άντζελες, έξω από το μέρος που είναι γνωστό ως 'Το σπίτι που έχτισε ο Κόμπι', θα παρουσιάσουμε ένα άγαλμα, για να γιορτάζουμε πάντα την κληρονομιά που άφησε. Ελπίζω να σας δω εκεί.
»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0